Foredrag + evt. koncert

Tabu brydes. Spøgelset bag facaden

Foredrag – lænestolssamtaler.  IMG_0002

Jeg er bevist om at mit liv ikke er så specielt eller enestående. Desværre er der mange hvis liv også har været fyldt med udfordringer som ingen burde stilles overfor. Volds- og overgrebsofre lever ofte et meget ensomt og stigmatiseret liv, fyldt med selvbebrejdelse, angst, depression, undgåelsesadfærd, forbier og mange andre problemstillinger.

Man er super bange for at miste netværk, social position og blive latterliggjort, derfor er området så tabuiseret. Jeg har valgt at bryde tabuet. Derfor stiller jeg min historie og erfaringer til rådighed. Jeg kommer gerne ud og taler om emnerne.

Et sådan arrangement kan måske i omtale synes tungt og humørforladt, omend dybt relevant, og det er selvfølgelig også et barsk emne, men leveret hudløst ærligt med glimt i øjet og når det krydres med anekdoter fra det rige oplevelses liv som jeg heldigvis også har haft inden for musikken, 20 år på verdenshavene og det globale kulinariske univers, ja så er der lagt op til en god oplevelse.

Der er mulighed for at får en koncert oveni med Blue’n’Fair
(se http://thegreatdane.dk/bluenfair/ )
ommuligt med den internationalt kendte og anerkendte guitarist & sing’n’song writer Doug Morter samt undertegnede.  

Kontakt mig blot for booking.